Hoppa till innehåll
Bil parkerad i gammal ruin

Du är alltid välkommen till oss på POS

Klimatvänlig trafikskola i Falkenberg och Varberg med erfarna och kvalificerade instruktörer, moderna och välutrustade fordon samt en uppmuntrande och stöttande miljö.

Du känner igen våra bilar på det gröna prickarna och de glada lärarna. Tycker du något är svårt? Självklart hjälper vi dig!

karta som visa var POS trafikskola ligger i Falkenberg
Falkenberg
Holgersgatan 10 b
0346 -136 96 / 070-864 58 21
Öppettider

Falkenberg

Kontor

Måndag: 8.30-17.00
Tisdag: 8.30-16.00
Onsdag: 8.30-15.00
Torsdag: 8.30-16.00
Fredag: 8.30-13.00

Körlektioner

Måndag: 7.00-16.20
Tisdag: 7.00-16.20
Onsdag: 7.00-16.00
Torsdag: 7.00-17.10
Fredag: 7.00-13.00
karta som visa var POS trafikskola ligger i Varberg
Varberg
Magasinsgatan 6 a
0340 -136 10 / 076-314 93 51
Öppettider

Varberg

Kontor

Måndag: 9.00-17.00
Tisdag: 9.00-17.00
Onsdag: 9.00-16.00
Torsdag: 9.00-16.00
Fredag: 9.00-13.00

Stängt för lunch 13.00 - 13.45

Körlektioner

Måndag: 7.00-17.05
Tisdag: 7.00-17.05
Onsdag: 7.00-17.10
Torsdag: 7.00-18.50
Fredag: 7.00-14.50
Oskar Redkvist POS Trafikskola

Oskar Redkvist

Trafikskolechef / Trafiklärare
Utbildar: Bil, moped, mopedbil, släpvagn, R1:an, halkbaneinstruktör, teori och handledarutbildning

Oskar är idésprutan med en aldrig sinade energi när de gäller utveckling av POS. Han brinner för cykling i alla dess former och mer komplett cykelsamling får man leta efter i Varberg. Oskar brinner för att resa, träna Crossfit, åka skidor och framförallt umgås med sina hundar Asta och Barbro samt med sin fru Ameli och hennes söner.

0709-13 61 69
Maria Johansson POS Trafikskola

Maria Johansson

Utbildningsledare / Trafiklärare
Utbildar: Bil, halkbaneinstruktör och teoristöd

Maria är trebarnsmamman som på fritiden ägnar sig åt skidåkning, trädgårdsskötsel och dans. Hon cyklar nästan dagligen oavsett väder. Maria har en härlig attityd och kan alltid dela med sig av värdefulla tips och råd från sin breda erfarenhet. Om man behöver hjälp eller råd så är det alltid till Maria man kan vända sig.

Jenny Fellinger POS Trafikskola

Jenny Fellinger

Trafiklärare
Utbildar: Bil, moped, halkbaneinstruktör och teoristöd

Jenny är en Kinnabo från Småland med ett stort intresse för motorcyklar, hennes man Christian, och deras döttrar Elin och Alva. Hon tycker även om att ägna sig åt vattengympa och att umgås med både människor och djur. Jenny är en mästare på att sprida glädje, motivation och positiv energi till både elever och kollegor på POS. Det är svårt att hitta någon som har en så positiv inställning som hon har.

0709-38 50 38
Jennie Björk POS Trafikskola

Jennie Björk

Administratör / Receptionist

Jennie är den allsmäktiga på POS som löser allt som rör bokningar, kunder, ekonomi och planering av både elevernas och lärarnas scheman på ett fantastiskt sätt. Hon har ett brinnande intresse för inredning, matlagning och sång, men framförallt spenderar hon mycket tid med sin familj och deras dvärgtax Bo.

0340-136 10 / 076-314 93 51
Ellinor Sjömark - POS Trafikskola

Ellinor Sjömark

Receptionist

Ellinor är en glad och energisk hjälpreda som alltid finns där när vi andra inte hinner med. Hon har en bred kunskap inom en mängd olika ämnen, som till exempel Grekland, trädgårdsskötsel, matlagning, sömnad, bullbak och Bua. När Ellinor är med och arbetar, kan vi vara säkra på att förmiddagsfikat blir en riktig höjdare!

Marie Soergel

Trafiklärare
Utbildar: Bil inom kort moped och halkbaneinstruktör

Marie är vårt senaste tillskott och har under sommaren 2023 jobbat både på POS Falkenberg och POS Varberg.

Marie är tvåbarnsmamman med både hund, cykel, dykning och grill som intresse. Kamado Sumo (grill) är det senaste tillskottet hos familjen Soergel. På POS är Marie den lugna trafikläraren som kommer jobba både i Varberg och Falkenberg och framöver kommer hon sitta både i bil och på moped.

Johannes Van Lokhorst POS Trafikskola

Johannes van Lokhorst

Utbildningsledare / Trafiklärare
Utbildar: Bil, moped, släpvagn, R1:an och halkbaneinstruktör, teori, teoristöd och handedarutbildning.

Johannes är vår yngsta medarbetaren på POS. Han har ett stort intresse för grillning och chili, och älskar att laga långkok under helgerna. Johannes är född i Varberg, men numera bosatt i Tvååker tillsammans med sin fru och tre barn. När han har tid över ägnar han sig åt ultralöpning, crossfit, skidåkning och camping med familjens husvagn.

Stefan Andersson POS Trafikskola

Stefan Andersson

Trafiklärare
Utbildar: Bil, halkbaneinstruktör och Risk 1:an

Stefan är en godhjärtad och mycket noggrann pedagog som alltid går den extra milen för sina kunder i Falkenberg. Han är både dansare och småbarnspappa, och utöver det har han en passion för att samla på tändsticksaskar samt ett stort intresse för hälsa och välmående.

076-325 38 73
Maria Ris - POS Trafikskola

Maria Ris

Receptionist / Administratör

Maria är vår receptionist och den första personen du möter när du kommer till vårt kontor i Falkenberg. Hon är mycket organiserad och skicklig på att hålla koll på våra kunder och planera våra aktiviteter. På fritiden ägnar hon sig åt träning, inredning, löpning och umgänge med sin sambo, barn och vänner.

0346-13696 / 070-864 58 21
Christian Hulthén POS trafikskola

Christian Hulthén

Trafiklärare
Utbildar: Bil, halkbaneinstruktör och teoristöd

Christian är den senaste medlemmen i POS personalstyrka. Han är mycket lugn till sinnet och en mästare på att lösa korsord. Hos familjen Hulthén har man en strikt 50-talsinredning. Familjen består av Christian, hans sambo och deras underbara tvillingar, och de tillbringar så mycket tid som möjligt tillsammans på fritiden.

Peter Eriksson - POS Trafikskola

Peter Eriksson

Trafiklärare / Pensionär

Peters stora passion är att resa runt i landet och utomlands med sin husbil tillsammans med Susanna och hunden Lexie. Familjen Eriksson susar runt i husbilen under större delen av året, och besöker platser både i Sverige, Alperna och kanske framförallt i Italien. Peter har en fenomenal minnesförmåga och kommer ihåg allt som rör sport, Varberg och musik. Han fungerar även som vårt trafiklexikon, och vi vänder oss till honom när vi behöver svar på något.

”Snabbt och lätt för mig som elev att klara körkortet. Toppen lärare som gett bra råd och tips på ett pedagogiskt sätt som underlättade och hjälpte till på vägen till körkortet. Rekommenderar verkligen POS”

Therese Andersson

”Mycket bra trafikskola, speciellt POS Falkenberg. Extremt kompetent och erfaren personal som guidar och hjälper dig igenom hela utbildningen! Rekommenderar verkligen POS Trafikskola… 5+ stjärnor!! Stort tack till Stefan, Johannes och Maria! 🚗”

Melvin Elverskog

”Fantastisk körskola! Väldigt hjälpsamma och fantastiska lärare. Jag kom dessutom en timme sent till en lektion och fick ändå köra för Lotta hade en lucka! Dom är verkligen superhärliga på POS och den helt klart avgörande faktorn till att jag tog körkort idag! Ett speciellt tack till Lotta!”

Kristofer