Hoppa till innehåll
Bild på handledarboken på ett bord

Introduktionsutbildning för handledare och elev

Handledarutbildning är till för att du som handledare tillsammans med din elev går en utbildning där ni får tips, råd och information så att er privata övningskörning blir så bra som möjligt.

Handledarutbildning för handledare och elever

Vi vill att vår trafikskola ska vara en plats där du som person kan växa och få självförtroende i din förmåga att navigera på vägarna. Handledarutbildningen ger en bättre förståelse för de faror och utmaningar som kan uppstå.

Om eleven är inskriven och gör sin utbildning hos oss, kostar det inget för denna.

Vår utbildning sker på lördagar 08.30 – 12.30 samt tis, ons eller tors 16.15 – 20.15. Vi har oftast kursen vid tre tillfällen varje månad. Priset är 600:- per deltagare och då ingår kursmaterial samt fika. Kursdatum hittar ni på startsidan, samt i E-butiken.

För mer info gå in på www.transportstyrelsen.se för att se vad som krävs för just dig.

11
Juni
Handledarutbildning Varberg
Tisdag 16.15-20.15
Boka
22
Maj
Handledarutbildning Falkenberg
Onsdag 16.15-12.30
Boka

”Snabbt och lätt för mig som elev att klara körkortet. Toppen lärare som gett bra råd och tips på ett pedagogiskt sätt som underlättade och hjälpte till på vägen till körkortet. Rekommenderar verkligen POS”

Therese Andersson

”Otroligt engagerade instruktörer. Detta är den bästa körskolan. Underbar atmosfär.”

Adriana Gierasimiuk

”Mycket bra trafikskola, speciellt POS Falkenberg. Extremt kompetent och erfaren personal som guidar och hjälper dig igenom hela utbildningen! Rekommenderar verkligen POS Trafikskola… 5+ stjärnor!! Stort tack till Stefan, Johannes och Maria! 🚗”

Melvin Elverskog